2020. február 19., szerda,  Zsuzsanna
 
 
   
   
   
 

Aktuális

Lomtalanítás Gyulán 2019.09.18. - 10.16.-ig
2019. szeptember 10.

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Partnereinket, hogy 2019. szeptember 18-tól, 2019. október 16-ig Gyulán, városrészenként az alábbiakban felsorolt napokon a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft., 8 órától – 12 óráig HÁZHOZ MENŐ LOMTALANÍTÁST szervez:

 

2019. szeptember 18. – Dénesmajor, Gyulavári, Újvári

2019. szeptember 25. – Galbácskert, Krinolinkert, Kastélykert, Magyarváros, Kisváros

2019. október 2.         – Máriafalva, Szentpálfalva, Ajtósfalva, Városerdő, Szentbenedek

2019. október 9.         – Törökzug, Németváros, Újgyula

2019. október 16.       – Nagyrománváros, Újváros

 

A www.gyulaikozuzem.hu honlapon megtekintheti AZ AKTUÁLIS UTCALISTÁT!

A házhoz menő lomtalanítás igénybevétele ingyenes!

 

A lomtalanítás során elszállításra kerülnek a háztartásokban keletkezett és feleslegessé vált nagydarabos hulladékok, melyek nem férnek bele a hulladékgyűjtő edénybe, így pl. bútorok, edények, szőnyegek, vagy játékok.

 

Kérjük Tisztelt Partnereinket, hogy a lomtalanítás során elszállítandó hulladékokat a meghirdetett időpontra készítse elő szállításra olyan helyen, hogy az a szállítójárművel megközelíthető legyen. A nagyobb méretű tárgyakat maximum 1,0 x 1,0 x 0,8 m méretűre szíveskedjen összedarabolni, hogy a kukás kocsi beöntő nyílásán beférjen.

Azon Partnereink akiknek a házhoz menő lomtalanítás lakóhelyükre meghirdetett időpontja nem megfelelő, kérhetik a házhoz menő lomtalanítás más időpontban történő elvégzését, a lomtalanítási akció ideje alatt, Ügyfélszolgálati Irodánkban időpont egyeztetéssel.

 

Az alábbi hulladékok nem tartoznak a lomtalanítás körébe:

  • Vegyes háztartási hulladék (a rendszeres hulladékszállítás során elvisszük)
  • Papír-, műanyag-, italos karton-, alumínium italos doboz és üveghulladék (elhelyezhető a szelektív hulladékgyűjtő szigeteken)
  • Építési törmelék (elhelyezhető a Hulladékátrakó állomás melletti Inert hulladékkezelő telepen)
  • Biohulladék (elhelyezhető a Komposztálótelepen)
  • Veszélyes hulladék, elektronikai hulladék (elhelyezhető a Hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron)
  • Gumiabroncs (elhelyezhető a Hulladékátrakó állomás melletti hulladékudvaron)
  • Sütőolaj, sütőzsiradék (átadható az alábbiak szerint)

Kérjük, hogy fenti felsorolásban szereplő hulladékokat ne készítse ki lomtalanításra, mert azokat Társaságunk nem szállítja el. Köszönjük megértését!

 

A sütőolaj, a sütőzsiradék begyűjtését a BIOFILTER Zrt. munkatársai, 2019. október 12-én (szombat) 9:00 és 13:00 óra között az alábbi gyűjtőpontokon végzik: Nagypiac parkoló (Október 6. tér), Kispiac parkoló (Törökzug - szolgáltató sor), Paradicsomi városrész-Rulikowski u. eleje, ABC melletti parkoló.

Javasoljuk, hogy a sütőolajat és a sütőzsiradékokat (a zsírt még folyós állapotban) öntse műanyag tárolóedénybe (pl.: pet palack), azt zárja le és a következő lomtalanításig így tárolja.

Tájékoztatjuk Tisztelt Szerződéses Partnereinket, hogy az ingatlanokon keletkezett lomhulladékot a Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. a házhoz menő lomtalanítási akciótól függetlenül, az akció ideje alatt is a Hulladékátrakó állomásán (Kígyósi út), illetve az ezt követő időszakban az év minden napján, nyitva tartási idő alatt térítésmentesen átveszi. Partnereink a lomhulladékot frakciókra bontva (különösen: elektronikai hulladékok és elektromos berendezések, fa tartalmú bútorok és tárgyak, műanyagból készült bútorok és tárgyak, textil, fém hulladékok) helyezhetik el.

A Hulladékátrakó állomás (Kígyósi út) és a Komposztálótelep (Eleki út) nyitva tartása a Társaságunk honlapján (www.gyulaikozuzem.hu) a „Tevékenységek/Szelektíven gyűjthető hulladékok és elhelyezésük” menüpontban megtalálható.

 

Válogassunk a holnapért!

 
 

boritek_ikon.pngGyula Város Önkormányzata Képviselő-testületének Polgármesteri Hivatala
Székhely: 5700 Gyula, Petőfi tér 3.
Postacím: 5700 Gyula, Pf. 44.

telefon_ikon.png


Telefon: 06 66 526-800
Telefax: 06 66 526-819
E-mail: gyulaph@gyula.hu
Belföldi jogsegély, szakhatósági ügyek: tokajine@gyula.hu